Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 06 Ocak 2018 - 15:53 Yorum: 0

"İnsanlar molotofa değil, güzel etkinliklere layık"

Batman'da öğrenciler tarafından verilen konserde konuşan Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, insanların gürültü, patırtı ve molotofa değil, güzel...

'İnsanlar molotofa değil, güzel etkinliklere layık'

Batman'da öğrenciler tarafından verilen konserde konuşan Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, insanların gürültü, patırtı ve molotofa değil, güzel konserlere ve etkinliklere layık olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkanlığı görevine atanan Ertuğ Şevket Aksoy talimatları ile Batman'da hizmetler durmadan devam ediyor. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan 90'lar Pop Konseri'nde Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri sahne aldı. Batman Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde verilen konsere yoğun ilgi gösterildi. 1990'lı yılların beğenilen 15 şarkısını müzik severlerin beğenisine sunan TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseri büyük ilgi gördü. Konser sonrası açıklama yapan Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, "Gençlerimizi kültür merkezimizde görmek bizi sevindirdi. Her zaman söylüyoruz artık bizim bu bölge terör ile teröristle anılsın istemiyoruz. Onun için bu defteri kapattık. Bundan sonra bu bölge sanat ile anılsın, spor ile anılsın, bilim ile anılsın. Kültürel faaliyetler bu şehrin yaşanabilirliğinin yükseltilmesi açısından çok önemli. Bizim insanlarımıza gürültü, patırtıya ve molotofa layık değil. Böyle güzel konserlere layıktır. Bundan sonra güzel sanatların her dalında etkinliklerimiz kültür merkezimizde devam edecektir. 2018 yılında kültür faaliyetlerine daha çok bütçe ayıracağız. Daha çok ve daha nitelikli etkinliklerimizi bir taraftan gerçekleştirirken, diğer taraf tanda gençlerimize de sanat yolunda bütün kapıları ayarlayacağız" dedi.

"İnsanlar molotofa değil, güzel etkinliklere layık"

"İnsanlar molotofa değil, güzel etkinliklere layık"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber