Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Ocak 2015 - 19:11 Yorum: 0

İnsanlarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

İnsanlarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor

MALATYA  - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin, Malatya'da saha çalışmalarında bulunduklarını vatandaşlardan gelen öneri, talep ve sahada gözlemledikleri çalışmalarla ilgili Çakır'la görüş alışverişinde bulundu.

Malatya'nın büyükşehir olmasıyla belediyenin hizmet alanının genişlediğini kaydeden Şahin, "Hükümet olarak kaliteli hizmet anlayışının ön plana çıkması için bunu gerçekleştirdik. Tek merkezden yönetimle bu anlayış daha iyi olacak. Bütün vekillerimiz saha çalışmasında bulunuyor. Yapılan her işi görme şansı buluyoruz. Başkanımızla sık sık görüşüyor, görüşlerimizi bildiriyoruz. İletmiş olduğumuz işlerin sahada çabuk bir şekilde yapılması bizleri de memnun ediyor. İnsanlarımızı mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

Çakır, büyükşehir belediyesi olarak yaptıkları yatırım ve projelerle ilgili istişarelerde bulunacaklarını belirterek, "Ankara’da yaptığımız çalışmalarda vekillerimizle istişarede bulunuyoruz. Malatya ile ilgili yapılacak her işte bize yardımcı oluyorlar. Bizler ekip olarak çalışıyoruz. Hepimizin tek gayesi Malatya'mıza en iyi şekilde hizmet etmektir" dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber