Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ocak 2018 - 15:43 Yorum: 0

İnsanlık ölmemiş

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde kıyıya vuran yavru bir yunus balığına Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

İnsanlık ölmemiş

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde kıyıya vuran yavru bir yunus balığına Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Balığı hayatta tutmak adına buz gibi suyun içine giren ekipler, balığa dakikalarca suni teneffüs yaptılar.

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde insanlık ölmemiş denecek bir olay yaşandı. Taşliman Mahallesi'nde kıyıya vuran yavru bir yunus balığını fark eden vatandaşlar, konuyu Çınarcık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bildirdiler. Bunun üzerine hızla belirtilen noktaya gelen ekipler, yunusu yaşama bağlayabilmek adına görülmeye değer bir çaba ortaya koydular. Buz gibi suya giren ekipler, balığın hareket etmemesi üzerine suni teneffüs yapmaya başladılar. Dakikalarca süren suni teneffüse rağmen hayata döndürülemeyen yavru yunus balığı hayatını kaybetti. Yunus balığı Çınarcık Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak gömüldü.

İnsanlık ölmemiş

İnsanlık ölmemiş

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber