Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 10 Mart 2018 - 12:23 Yorum: 0

İnternet avantajlarından faydalanmak isteyen işletmeler SEO ile öne çıkıyor

Site içi ve site dışı optimizasyon hizmetleri, kusursuz bir tasarım çalışması ile birlikte sanal dünyada söz sahibi olmak isteyen işletmeler, alanında...

İnternet avantajlarından faydalanmak isteyen işletmeler SEO ile öne çıkıyor

Site içi ve site dışı optimizasyon hizmetleri, kusursuz bir tasarım çalışması ile birlikte sanal dünyada söz sahibi olmak isteyen işletmeler, alanında uzman firmaların SEO çalışması hedeflerine daha kolay ulaşabiliyor.

İşletmelerin geleceğini kurtarmak için öncelikle kendi kapasitesini keşfetmesi gerekiyor. İşletmelerin, çok önemli bir avantaj dünyası olan interneti fırsat olarak görmesi ve değerlendirmesi gerekiyor. Search Engine Optimization (SEO) yani arama motoru optimizasyonu konusunda uzman olan Furkan Gökçöl ise bu alanda başlattığı projeleri başarıyla sürdürmeye devam ediyor. İxirSEO'nun kurucusu olan Gökçöl, işletmelere SEO konusunda önerilerde bulundu.

İnternet alanındaki gelişim ve ortaya çıkan fırsatların işletmeler açısından çok önemli olduğunu ifade eden Gökçöl, "Site içi ve site dışı optimizasyon hizmetlerinin yanı sıra kusursuz bir ve tasarım çalışması ile birlikte, sizin de bu sanal dünyada söz sahibi olmanız mümkün olabilir. Özellikle idealist ve uzman firmanın size bu konuda yardımı benzersiz bir SEO çalışması ile olumlu sonuç verebilir. Tasarımda sınır tanımayan ve ortaya koyduğu muazzam sonuçlarla birlikte gelişmiş tarayıcılarının ön sayfasını ambargo koyan ixirSEO sizin için bu konuda gerçekten çok şey yapabilir" dedi.

Yeni nesil hizmet ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Furkan Gökçöl, "Belli bir plana bağlı kalarak düzenli şekilde çalışan SEO uzmanları aynı zamanda SEO danışmanı rehberliğine devam ediyor. SEO analizi, anahtar kelime tespiti, teknik SEO çalışmaları, özgün içerik geliştirme, link inşası ve detaylı raporlama ve takip burada olması gereken hizmetler olarak karşımıza çıkıyor. Girişimciler ve işletmeler için gerçekten bir gelişim adresi olmaya devam ediyor. Oldukça modern yöntemleri kullanan ve altyapısı sağlam olan SEO çalışmaları ile birlikte hak ettiğiniz yere ulaşmanız gerçekten çok daha kolay şartlarda gerçekleşebilir" diye konuştu.

İyi bir web sitesinin avantajlarını da anlatan Gökçöl, "Bu konuda size hizmet edecek doğru adresin kararını verdiğiniz andan itibaren fırsatları birebir olarak yaşayıp görebilirsiniz. Sanal dünyayı çok verimli bir şekilde kullanmaya başlayan ve uzman desteği alan çok sayıda girişimci ve işletme bugün gerçekten memnuniyet seviyesini en üst düzeye çıkarmış durumda. Bu girişimin avantajları ise şu şekilde karşımıza çıkıyor: ekstra reklam geliri, ulaşılabilir olmak, daha geniş müşteri kitlesi, ön sayfada kalma garantisi, iş potansiyeli artışı ve web sitesi değer artışı" şeklinde konuştu.

Gökçöl son olarak, "Burada gördüğünüz gibi doğru karar verdiğiniz anda pek çok konuda oldukça avantajlı bir noktaya gelmeniz kaçınılmaz bir durum oluyor. Yenilikçi ve özverili çalışmaları ile bu konuda hedeflediği başarıyı yakalamış bir uzmanın çalışmalarından yardım almak bir fırsat gibi görülebilir. Hedef koyma ve koyduğu hedefe en kısa zamanda ulaşma konusunda ixirSEO.com kendi sektörü için ideal bir örnek olarak gösterilebilir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber