Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

İnternetle hayat kolaylaşmaya devam ediyor

Habitat Derneği, Türk Telekom ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yürütülen "İnternetle Hayat Kolay" projesi kapsamında uygulamalı...

İnternetle hayat kolaylaşmaya devam ediyor

Habitat Derneği, Türk Telekom ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle yürütülen "İnternetle Hayat Kolay" projesi kapsamında uygulamalı internet eğitimleri Çaycuma da verilen eğitimle devam etti.

25 yaş üzerindeki vatandaşların internet okuryazarlığı oranının arttırılması, kamu ve özel sektörün sunduğu e-hizmetler hakkında bilgi edinmesi, yeni medya araçlarının bilinçli kullanımı konusunda farkındalık sağlaması ve internetin güvenli kullanımı hakkında bilincin artmasını hedefleyen internetle hayat kolay projesi TEGV Ayten-Maksut Çavdar öğrenim biriminde velilere uygulandı.

"İnternetle Hayat Kolay" projesinin Zonguldak eğitmeni olan Serhat Geyik yaptığı açıklamada, projenin uygulandığı 50 ilden birisi olan Zonguldak'ta eğitimlerimize son hızla devam ediyoruz. İnterneti daha önce kullanmayan vatandaşlarımıza uygulamalı olarak interneti öğretiyoruz. İnternet üzerinden birbirinden farklı hizmetler sunulmasına rağmen, vatandaşlarımız internetle daha önce tanışmadığı için faydalanamıyor. Vatandaşlarımızı internetle tanıştırıp verilen hizmetleri aktarıyoruz. Örneğin burada velilerimize Milli Eğitim Bakanlığının sunduğu e-okul sisteminden de bahsettik ve çok olumlu tepkiler aldık. Eğitimlerimizde vatandaşlarımızın hayatını internetle kolaylaştırıyoruz ve eğitim sonunda eğitimi tamamlayan vatandaşlarımıza katılım belgelerimizi dağıtıyoruz. Eğitimlerimize devam edeceğiz"dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber