Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Mart 2019 - 11:58 Yorum: 0

İntihara kalkışan şahıs iki saatte ikna edilebildi

Karaman'da intihara kalkışan şahıs, polis tarafından 2 saatte ikna edilerek aşağıya indirilebildi.

İntihara kalkışan şahıs iki saatte ikna edilebildi

Karaman'da intihara kalkışan şahıs, polis tarafından 2 saatte ikna edilerek aşağıya indirilebildi.

Olay, saat 23.45 sıralarında Yeni Mahalle Mut Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartman inşaatında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaatın 3. katının penceresinde bir şahsın olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, şahsın atlama ihtimaline karşı branda açarken, polis ekipleri de yanına çıktı. İsminin Ahmet olduğu öğrenilen ve konuşmayan şahıs, bir türlü aşağıya inmesi yönünde ikna edilemedi. Şahsın bir ara atlayacak gibi aşağıya doğru sarkması ise aşağıda bulunanların yüreğini ağzına getirdi.

Kar yağışı altında itfaiye ile birlikte açılan brandayı tutan vatandaşlarsa soğuk hava nedeniyle üşüyünce diğer vatandaşlarla sık sık el değiştirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürü Muhammet Ergin tarafından ikna edilen şahıs aşağıya indirilerek, önce hastaneye sonra da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Herhangi bir talepte bulunmayan şahsın niye intihara kalkıştığı ise anlaşılamadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber