Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 13:13 Yorum: 0

‘İpekböceğinin Öyküsü’ Mudanya Tahir Ağa’da

'Büyükşehir Çalışıyor Bursa İpeği Hayat Buluyor" projesi kapsamında Dr. İsmail Şeker'in hazırladığı "İpekböceğinin Öyküsü" adlı fotoğraf...

‘İpekböceğinin Öyküsü’ Mudanya Tahir Ağa’da

'Büyükşehir Çalışıyor Bursa İpeği Hayat Buluyor" projesi kapsamında Dr. İsmail Şeker'in hazırladığı "İpekböceğinin Öyküsü" adlı fotoğraf sergisi Mudanya'da açıldı.

Tahir Ağa Hamamı Kültür Merkezi'ndeki sergi 9 Eylül Cuma gününe kadar gezilebilecek. İlk olarak Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi'nde açılan sergi Bursalı sanatseverlerden büyük rağbet görmüştü. Bursa ipeğini bütün yönleriyle gözler önüne seren Dr. İsmail Şeker'in sergisi, Mudanya'da da büyük ilgi görüyor. İsmail Şeker, ipeğin gelişimine ve tanıtımına büyük katkı sağlayan eserlerinin hazırlık sürecini de sanatseverlerle paylaşıyor.

Öte yandan İznik 1. Murat Hamamı Kültür Merkezi'nde de Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Dergi Bursa tarafından düzenlenen "Odak Nokta; Bursa" konulu fotoğraf yarışması sergisi, 18 Eylül Pazar tarihine kadar gezilebilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber