Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Temmuz 2016 - 15:08 Yorum: 0

İpekoğlu: “Gerekli transferleri yapacağız”

Süper Lig'in yeni takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, son yaşanan gelişmelerden sonra yabancı oyuncuların Türkiye'ye gelmek istemediğini...

İpekoğlu: “Gerekli transferleri yapacağız”

Süper Lig'in yeni takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, son yaşanan gelişmelerden sonra yabancı oyuncuların Türkiye'ye gelmek istemediğini ancak yine de gerekli transferlerin en kısa zamanda yapacaklarını söyledi.

İpekoğılu, Bolu Abant'taki kamp çalışmasının istedikleri düzeyde olduğunu ve 3 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını ifade etti.

Başkan Bayram Akgül ile sürekli görüşme halinde olduklarını ve uyum içerisinde çalıştıklarını anlatan İpekoğlu, "Yabancı oyuncular Türkiye'de yaşanan son olaylardan sonra gelmek istemiyorlar. Sanki Türkiye iç savaştaymış gibi bir görüntü çiziliyor. Futbolcularda gelmek istemiyor. Ancak gerekli yerlere transferleri en kısa zamanda yapacağız" dedi.

Uzel'e sürpriz doğum günü

Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, yeni yaşını futbolcular ve teknik heyetle birlikte kampta kutladı. Turuncu-beyazlı takımın Bolu Abant kampındaki çalışmaları devam ederken, futbolcular ve teknik heyet, Basın Sözcüsü Bülent Uzel'e doğum günü sürprizi yaptı. Akşam yemeğinin ardından futbolcular doğum günü pastasını alarak Bülent Uzel'in masasına geldiler. Doğum gününü kutlayan Bülent Uzel'i teknik heyet ve futbolcular tebrik ettiler.

Bülent Uzel, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Adanaspor'un bir aile olduğunu ve önemli günlerde bağların daha da kuvvetlendiğini söyleyen Uzel, "Yeni yaşımı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimle kutlamak çok güzel. Bu güzel günde doğum günümü hatırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum ve bir an olsun kamp stresinden hepimiz uzaklaştık. Tek düşüncemiz nice başarılara beraberce imza atmaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber