Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Ekim 2016 - 18:24 Yorum: 0

İpekoğlu ilk antrenmana çıktı

TFF 1. Lig'de yer alan Adanademirspor'da geçen hafta Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Engin İpekoğlu, mavi-lacivertli...

İpekoğlu ilk antrenmana çıktı

TFF 1. Lig'de yer alan Adanademirspor'da geçen hafta Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Engin İpekoğlu, mavi-lacivertli ekip ile ilk idmanına çıktı.

Süper Lig'e çıkmak için güçlü bir ekip olduklarını söyleyen İpekoğlu, pazar günü deplasmanda oynayacakları Manisaspor maçına odaklandıklarını belirtti. İpekoğlu, "Manisaspor maçında alacağımız 3 puanla futbolcularda olan öz güven yukarıya çekilecektir. Bir de takım oyununu ortaya çıkarırsak bu da farklı düşünmeyi ortaya çıkaracaktır. Oyuncular o zaman bu oyunla oynadığımız zaman bu takımı iyi bir yere getirebileceğiz diye düşünecekler" dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri ile rejenerasyon çalışması yaptı.

İpekoğlu ilk antrenmana çıktı

İpekoğlu ilk antrenmana çıktı

İpekoğlu ilk antrenmana çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber