Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Aralık 2017 - 22:08 Yorum: 0

İpekoğlu: "Ligin en iyi kadrosuna sahip takımı yendik"

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Bu ligin en iyi kadrosuna sahip olan Giresunspor'a karşı aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum" dedi.

İpekoğlu: 'Ligin en iyi kadrosuna sahip takımı yendik'

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Bu ligin en iyi kadrosuna sahip olan Giresunspor'a karşı aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum" dedi.

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Samsunspor, sahasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "Bu ligin en iyi kadrosuna sahip olan Giresunspor'a karşı aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Aldığımız 3 puanla alt sıralardan uzaklaşıp, üst sıralara yaklaştık. Deplasmanda hiç mağlubiyeti olmayan bir takıma karşı kazandık. Geriye düşsek de galip gelmeyi bildik. Bu ligde doğruyu yapan takım sahadan puan ya da puanlarla ayrılır. Bugün çok doğru işler yaptık ve 3 puanı aldık. Futbolcularım çok atletik ve kondisyonlu mücadele etti. Hepsini tebrik ediyorum. Maç içerisinde çok sakatlık yaşadık. 5 oyuncum oyundan çıkmak istedi. 5 oyuncu değişiklik hakkım olsa 5'ini de kullanırdım. Değişik bir kadroyla maça çıktım. Maç kötü gitseydi büyük eleştiriler alacağımı biliyordum. Bu mücadelemizi sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber