Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:24 Pandemiyle başladı, gelenek haline gelen kutlama 4 yıldır devam ediyor20:23 Bakan Güler: "Irak ile ortak bir harekat merkezi kurulması konusunda iki ta...20:22 Kuşadası’nda uzun namlulu silahlarla ateş açılan işletme mühürlendi20:18 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile TBMM’d...20:14 CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret ett...20:12 Eyüpsultan’da Ada Nur Uzuner’in ölümüyle ilgili 10 şüpheli adliyeye sevk ed...20:12 Hisarcık’ta kaybolan 55 küçükbaş hayvanı jandarma buldu20:10 Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu20:08 Fransa’da terör örgütü PKK’yı finanse ettikleri gerekçesiyle 8 kişi gözaltı...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Taksim’de 1 Mayıs kutlanması bir yasaklama deği...20:07 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "AYM kararı belli 100 yüz kişiyle toplanıp çelen...20:06 Buharkent eski başkanlarından Köprülü son yolculuğuna uğurlandı20:06 Bingöl Emniyet Müdürlüğü’nden özel çocuklara akülü sandalye hediye edildi20:00 Bayburt’ta 23 Nisan coşkuyla kutlandı19:59 Korhan Berzeg’in yaşadığı köyde flaş gelişme19:49 Kuyuya düşen oğlağı AFAD kurtardı19:47 Sıtkı Olçar Çini Müzesinde 23 Nisan’a özel etkinlik19:45 Başak Koleji’nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı19:44 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında rakam önümüzdeki ha...19:44 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Terörle mücadele operasyonlar yaz kış devam...
23 Nisan
Spor 25 Şubat 2017 - 18:53 Yorum: 0

İpekoğlu: "Oyun bana umut verdi”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Gol pozisyonlarını değerlendirme açısından şansızlık da beceriksizlikte var"

İpekoğlu: 'Oyun bana umut verdi”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Gol pozisyonlarını değerlendirme açısından şansızlık da beceriksizlikte var"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kendi evinde 2-1 mağlup oldukları Balıkesirspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, "Balıkesirspor gibi bir takıma 8-9 pozisyona giriyorsanız atmamız lazımdı. Balıkesirspor 3 pozisyona girdi. Gol pozisyonlarını değerlendirme açısından şansızlık da beceriksizlik de var. Play-off şansımız matematiksel olarak devam ettiği müddetçe devam edeceğiz ama şansınız bu maçtan sonra zorlaştı. Oyunun boyunu biraz uzakmış olabiliriz, Burak Çalık'ın yaptığı koşuları engelleme adınaydı biraz. Bulduğumuz 9 pozisyondan üçünü değerlendireceksiniz. Bunu yapamazsanız sıkıntı yaşarsınız. Bu ligin en doğru oynayan takımlarından biri Balıkesir, üstelik en formda orta saha ve forvet oyuncularına sahip takım Balıkesirspor. Transfer tahtasını açamamış da olsalar ellerinde iyi bir kadro var. Pozisyonları değerlendiremedik ama oyunda düşündüklerimizin çoğunu yaptık ve sonuca gidemedik. Taraftarın üzüntüsünü anlıyoruz, ama futbolun içinde galibiyetler de mağlubiyetler de var. Bugün ki oyun bana umut verdi. Bunları ileri ki zamanlarda becereceğimizi düşünüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber