Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Şubat 2020 - 12:23 Yorum: 0

İpekyolu Kaymakamı Aslan’dan İdlib mesajı

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, İdlib'de rejim güçlerinin hain saldırısında şehit olan Mehmetçikler için bir mesaj...

İpekyolu Kaymakamı Aslan’dan İdlib mesajı

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, İdlib'de rejim güçlerinin hain saldırısında şehit olan Mehmetçikler için bir mesaj yayımladı.

Aslan, yayımladığı mesajda, "Rejim unsurları tarafından gece saatlerinde yapılan hain saldırı sonucu 33 askerimiz şehit olmuştur. Milletimizin başı sağ olsun. Vatan için şehadet şerbeti içen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Rabbim milletimizi korusun, ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber