Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 17 Ekim 2017 - 12:23 Yorum: 0

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar Vodafone’da 20 Ekim’de satışa çıkacak

Vodafone Türkiye, yeni nesil iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonları 13 Ekim itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ve Vodafone mağazalarından ön sipariş...

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar Vodafone’da 20 Ekim’de satışa çıkacak

Vodafone Türkiye, yeni nesil iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonları 13 Ekim itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ve Vodafone mağazalarından ön sipariş verebilecek. 20 Ekim itibariyle da satışa sunacak.

Vodafone Türkiye, yeni nesil iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonları satışa sunmaya hazırlanıyor. Yapılan açıklamada müşteriler, Vodafone Red ayrıcalıklarıyla sunulacak yeni iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar için 13 Ekim itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ve Vodafone mağazalarından ön sipariş verebilecek. Her iki model de 20 Ekim itibariyle Vodafone mağazalarında satışa sunulacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Vodafone Türkiye olarak, dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, gelişmiş teknolojilerle donatılan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı tüm Türkiye'de abonelerimize sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. iPhone 8'in benzersiz teknolojisinin Vodafone Red ayrıcalıklarıyla birleştiğinde tüketicilerimizin dijital deneyimini eşsiz kılacağına inanıyoruz" dedi.

Ayrıca, cam ve alüminyumdan oluşan tasarımıyla dikkat çeken iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar, uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renkte sunulacağı belirtilirken, bir akıllı telefonda bugüne kadar kullanılmış en dayanıklı camın yanı sıra retina HD ekran ve A11 biyonik çipten üretilen yeni nesil iPhone'lar, en iyi artırılmış deneyimi sunacak. iPhone 8 Plus, 12 megapiksel çift kamerası ve özel aydınlatmalı Portre modu ile en güzel stüdyo ışıklandırma efektlerini sağlarken, beş farklı ışıklandırma stilinde, sığ alan derinliği olan çarpıcı portreler çekilmesini mümkün kılıyor.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar Vodafone’da 20 Ekim’de satışa çıkacak

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus akıllı telefonlar Vodafone’da 20 Ekim’de satışa çıkacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber