Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Eylül 2014 - 12:53 Yorum: 0

İple sarkarak nehrin kenarını temizliyorlar

Hatay'da belediye işçileri, Asi Nehri kenarındaki otları ve atıkları temizlemek için dağcı gibi iple sarkarak çalışıyor

İple sarkarak nehrin kenarını temizliyorlar

HATAY (AA) - Antakya Belediyesi'nde çalışan 8 işçi, Asi Nehri'nin kent merkezinden geçen bölümünde nehir kenarındaki otları ve atıkları, iple sarkarak temizliyor.

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Kontrol Şefi Abdülkadir Doğru, AA muhabirine, Asi Nehri yamacındaki ot ve atıkların temizliği için çalışma başlattıklarını söyledi.

Nehrin, kent merkezinden geçen yaklaşık 5 kilometresinde çalışmanın sürdüğünü anlatan Doğru, "İşçilerden 4'ü bellerine bağladıkları ip yardımıyla nehir kenarına sarkarken 4 işçi de ipleri korkuluklara bağlayıp, arkadaşlarının güvenliğini sağlıyor. Bu arkadaşlarımız iş güvenliği kursunda eğitim gördü. Kendi güvenliğine dikkat ederek, verilen görevi yerine getirmeye çalışıyorlar" dedi.

İşçilerden Yasin Erdem de yaptıkları iş zor olmasına rağmen nehir kenarını temizlemeye çalıştıklarını, can güvenlikleri için dikkatli hareket ettiklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber