Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 01 Mart 2021 - 14:23 Yorum: 0

Irak’tan geldi, izolasyon süresini tamamlamadan dışarı çıkınca yakalandı

Karabük'te yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yurt dışından geldiği için karantinada olması gereken bir kişi caddeye giriş yapmak...

Irak’tan geldi, izolasyon süresini tamamlamadan dışarı çıkınca yakalandı

Karabük'te yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yurt dışından geldiği için karantinada olması gereken bir kişi caddeye giriş yapmak isterken yakalandı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kentin birçok noktasında denetimlerini sürdürüyor. Kentin en yoğun caddesi olan Kemal Güneş Caddesi'ne görev yapan bekçiler kimlik kontrolü için Bahri Ç. isimli şahsı durdurdu.

HES Kodu sorgulaması da yapılan şahsın sistemde Irak'tan geldiği için 10 günlük izolasyonda olduğu belirlendi.

Karantina ihlali yapan Bahri Ç. için 112 Acil Servis ekibi çağırılırken, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesi gereğince hakkında idari işlem yapılarak, karantinaya alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber