Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Ekim 2021 - 19:28 Yorum: 0

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Keni: “Kasım ayı bitmeden Viyana müzakerelerine döneceğiz”

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri Keni, kasım ayı bitmeden önce Avusturya'nın başkenti Viyana'da başlatılan nükleer anlaşmaya geri dönüş...

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Keni: “Kasım ayı bitmeden Viyana müzakerelerine döneceğiz”

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri Keni, kasım ayı bitmeden önce Avusturya'nın başkenti Viyana'da başlatılan nükleer anlaşmaya geri dönüş müzakerelerine döneceklerini belirtti.

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri Keni sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kasım ayı bitmeden önce Avusturya'nın başkenti Viyana'da başlatılan nükleer anlaşmaya geri dönüş müzakeresine döneceklerini belirtti. Belçika'nın başkenti Brüksel'de AB yetkilileri ile nükleer anlaşmaya geri dönüş müzakerelerini değerlendiren Keni, müzakerelere ilişkin görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade etti.

Keni, Avrupa Birliği Ortak Dış ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Enrique Mora ile faydalı bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. Keni, "Enrique Mora ile faydalı ve yapıcı bir görüşme gerçekleştirdim. Kasım ayından önce nükleer anlaşmaya geri dönüş müzakerelerine yeniden başlama kararı aldık. Kesin tarihi önümüzdeki hafta açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber