Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:33 Yorum: 0

İran'da 29 tutuklunun açlık grevi eylemi

BATMAN (AA) - Batman'da kendilerini barış anneleri meclisi üyesi olarak ilan eden 15 kadın, İran'da Urmiye Cezaevi'deki 29 Kürt kökenli tutuklunun cezaevindeki kötü şartlarını protesto etmek...

İran'da 29 tutuklunun açlık grevi eylemi

BATMAN (AA) - Batman'da kendilerini barış anneleri meclisi üyesi olarak ilan eden 15 kadın, İran'da Urmiye Cezaevi'deki 29 Kürt kökenli tutuklunun cezaevindeki kötü şartlarını protesto etmek için 3 günlük açlık grevine başladı.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Batman Başkanlığı'nda başlatılan açlık grevine DBP Batman İl Eş Başkanı Ayşe Ağılgat da destek verdi. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Halime Avcı, Türkiye ve İran'daki cezaevlerindeki tutukluların başlattıkları açlık grevine destek olmak ve cezaevlerindeki şartların iyileştirilmesine dikkat çekmek için açlık grevine başladıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber