Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Temmuz 2017 - 13:28 Yorum: 0

İrfan Başaran, hazırlık maçında hasret giderdi

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Boluspor'a transfer olan ve iki takım arasında oynanan hazırlık maçında eski takımına karşı forma giyen orta saha oyuncusu İrfan...

İrfan Başaran, hazırlık maçında hasret giderdi

Evkur Yeni Malatyaspor'dan Boluspor'a transfer olan ve iki takım arasında oynanan hazırlık maçında eski takımına karşı forma giyen orta saha oyuncusu İrfan Başaran, sarı-siyahlı kulübün başkanı ve futbolcularıyla hasret giderdi.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ilk on birde başlayan İrfan, maç öncesi ve sonrası eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Maçı izleyen az sayıdaki Yeni Malatyaspor taraftarının bağrına bastığı başarılı oyuncu, yanına gelen Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile sarıldıktan sonra bir süre sohbet etti.

İrfan yaptığı açıklamada, eski takımına karşı farklı duygular içerisinde mücadele ettiğini kaydederek, "Yeni Malatyaspor'da 3 yılım geçti ve bu 3 yılda 2 şampiyonluk yaşadım. Bugün eski takımıma karşı farklı duygular içerisinde mücadele ettim. İnşallah Süper Lig'de de başarılı bir Yeni Malatyaspor izleyeceğiz. Orası benim ikinci memleketim, unutmak mümkün değil" ifadelerini kullandı.

İrfan Başaran, hazırlık maçında hasret giderdi

İrfan Başaran, hazırlık maçında hasret giderdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber