Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Eylül 2016 - 23:58 Yorum: 0

İrfan Buz küfürlere isyan etti

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında Denizlispor, evinde ağıladığı Yeni Malatspor'la 1-1 berabere kaldı.

İrfan Buz küfürlere isyan etti

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında Denizlispor, evinde ağıladığı Yeni Malatspor'la 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri basın açıklaması yaptı. Taraftarın kendisine küfür ettiğini belirten Yeni Malatspor Teknik Direktörü İrfan Buz, çok sert tepki gösterdi.

Maçı değerlendiren Yeni Malatyaspor Hocası Buz, "90 dakikayı gördüğümüzde net gol pozisyonları olan Yeni Malatyaspor vardı. Özellikle ilk devrede Pereira'nın bir aşırtma pozisyonu var. Tabi maalesef hiçbir yerde bir görüntü olmayacak. O yüzden tam olarak göremiyoruz, çizgide mi, dışarıda mı? Önemli değil, ikinci devrede de pozisyonlarımız oldu" dedi.

"Ne çoluğumuz kaldı, ne de çocuğumuz"

Küfür eden taraftarlara karşı sert tepki gösteren Buz, "Dördüncü senem olacak Türkiye'de, hayatımda bu kadar küfür hiçbir yerde yemedim. Ben bunu hiç hak etmiyorum. Benim de çoluk, çocuğum var. Benim yapım hırslı, kendi takımımı gider ateşlerim, her şeye yaparım. Ama karşı takıma hiçbir zaman gidip, bir saygısızlık yapmam. Seyirciye de yapmam. Ama benim arkamda, geçen sefer ki içeride olan veya buradaki olan, hayatımda yemediğim küfürleri Denizli'de yedim. Bu olmayacak bir şeydir, yakıştıramıyorum. Kesinlikle yakıştıramıyorum. İtiraz edersiniz, teknik adam çıkar, işte seyircilerle konuşur ama ben orada mücadelemi veriyorum. Ne çoluğumuz kalıyor, ne çocuğumuz kalıyor. Yaparsınız bir hareket o zaman size karşılık verilir. Ben kendi takımımı tabi ki, ateşleyeceğim. Ben size karşı bir şey yapmıyorum ki. Bunu Denizlispor'a yakıştıramıyorum. Bu kadar köklü bir takım, UEFA'yı görmüş bir takım, olmayacak, güzel değil. Ben ona üzüldüm, tabii ki, iki puanı kaybettiğimize üzüldüm. Yoksa futbolda her şey mümkündür" şeklinde konuştu.

Beklediklerinden daha zor bir maça çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, "İlk 20 dakika etkin bir oyun oynamaya çalıştık. Kendi oyunumuzu oynayamadık ama bunu devre arası hatırlatınca tekrar ikinci yarıya iyi başlamış olduk. Yani golü çıkardığımız için bir gol attığımız için sevinçliyim. Gücümüz yettiğince galibiyeti yine aramaya çalıştık. Değişikliklerin de olumlu olduğunu düşünüyorum. Zamanlamanın da yerinde olduğunu düşünüyorum. Çünkü mümkün olan en iyi oyunu oynamaya çalıştık ve bunu 90 dakika sürdürmeye çalışıyorduk. Bu açıdan değerlendirdiğimizde gördük ki, doksan artıda kaçırdığımız gol de bunun ispatıdır. Yani böyle bir oyundan 3 puanla da ayrılabilirdik. Ama şöyle baktığınız da, gerçekten güçlü diri bir rakip vardı. Sonuçta bir puan aldık ve ligin başında, içeride 3 puanla devam etmek isterdik. İçerideki ilk maçında 3 puan almıştık, kısmet olmadı. Bundan sonraki maçlarımızda yine 3 puan için hazırlanacağız, 3 puan için mücadele edeceğiz, maça çıkacağız. Dilerim şans bizim yanımızda olur" ifadelerini kullandı.

Dervent, son olarak futbolcuların pazar ve pazartesi izinli sayılacağını, salı günü akşam ise idmanlara başlayacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber