Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ocak 2021 - 11:43 Yorum: 0

İrlandalı Bakan Coveney, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüşecek, sınır ötesi yardımlarla ilgili gözlemde bulunacak

Dışişleri Bakanlığı, İrlanda Cumhuriyeti Dışişleri ve Savunma Bakanı Simon Coveney'in, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmelerde bulunmak...

İrlandalı Bakan Coveney, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile görüşecek, sınır ötesi yardımlarla ilgili gözlemde bulunacak

Dışişleri Bakanlığı, İrlanda Cumhuriyeti Dışişleri ve Savunma Bakanı Simon Coveney'in, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmelerde bulunmak ve Suriye'deki sivillere yapılan sınır ötesi yardımlarla ilgili gözlemlerde bulunmak üzere resmî bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İrlanda Cumhuriyeti Dışişleri ve Savunma Bakanı Sayın Simon Coveney, Sayın Bakanımızla görüşmelerde bulunmak ve Suriye'deki sivillere yapılan sınır ötesi yardımlarla ilgili gözlemlerde bulunmak üzere 27-28 Ocak 2021 tarihlerinde ülkemize (Ankara ve Hatay) resmî bir ziyaret gerçekleştirecektir.

Konuk Bakanın Sayın Bakanımızla gerçekleştireceği görüşmelerde, Türkiye-İrlanda ikili ilişkilerinin yanı sıra, Avrupa Birliği'ne ve AB üyelik sürecimize ilişkin konuların görüşülmesi ve İrlanda'nın BMGK geçici üyeliği çerçevesinde, güncel bölgesel ve uluslararası meselelerde fikir teatisinde bulunulması öngörülmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber