Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 17:23 Yorum: 0

İş adamı Akcan “Terör bizi asla yıldıramaz”

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde iş adamı Adnan Akcan, yapılan saldırının demokrasiyi, barışı, hoşgörüyü ve huzuru hedef aldığını belirterek...

İş adamı Akcan “Terör bizi asla yıldıramaz”

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde iş adamı Adnan Akcan, yapılan saldırının demokrasiyi, barışı, hoşgörüyü ve huzuru hedef aldığını belirterek bu saldırılarla yılmayacaklarını ve daha çok yatırım yapacaklarını belirtti.

İş adamı Adnan Akcan yayımlamış olduğu mesajında, "Hain saldırılarla onlarca masum asker ve vatandaşlarımızı şehit ederek ve onlarcasının yaralanmasına sebep olanlar bilmelidirler ki, bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, yaşadığımız tüm acılara rağmen ne demokrasiden, ne barıştan, ne de hoşgörüden vazgeçmeyeceğiz. Birbirimize daha çok kenetlenecek ve her zaman olduğu gibi terörü lanetleyeceğiz. Ülkemiz güçlü bir devlettir. İş adamları olarak istihdam sağlayacak olan bizleriz, başka kimse yok. Terörün istediği olmayacak, yatırım yapmaya devam edeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüze bu tür saldırılar önümüzdeki süreçte bizi daha da güçlendirir. Bizi daha da birbirimize bağlar. 15 Temmuz akşamı gördük, birkaç saat içerisinde bütün ülke demokrasiden yana tavır koydu, demokrasiden yana meydanlara indi. İşçisinden memuruna esnafından iş adamlarına kadar 7'den 70'e milletçe el ele vererek ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber