Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

İş adamı Şahin'e "İyilik Beratı"

YOZGAT (AA)  - Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin’e Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen "İyilik Beratı", Yozgat Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından verildi. Poçanoğlu,...

İş adamı Şahin'e 'İyilik Beratı'

YOZGAT (AA)  - Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin’e Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen "İyilik Beratı", Yozgat Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından verildi. 

Poçanoğlu, Yozgat Müftülüğünde düzenlenen törende, Şahin’in yaptığı hayır işleri ile diğer iş adamlarına da örnek olduğunu söyledi.

Bilal Şahin'in Yozgat'a ve ilçelerine yaptığı Kur’an kursu, cami ve külliye ile halkın sevgisini kazandığını ifade eden Poçanoğlu, "Maneviyata büyük önem vermesi, bu tür hayır işlerini yapmasına vesile olmuştur. Bu kapsamda Yozgat’ta yaptırdığı içerisinde cami, Kur’an kursu, müftülük binası ve misafirhaneler ile diğer sosyal donatıların olduğu külliyenin açılışını Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez ve o dönem Başbakan Yardımcısı olan Bekir Bozdağ birlikte yapmışlardı. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine bu beratı takdim ediyoruz" diye konuştu. 

Bilal Şahin de Müftü Poçanoğlu’na teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla elimden geldiğince bu tür hayır işlerinde bulunmaya devam edeceğim. Çünkü nihayetinde bu dünya fani bizler sadece emanetçiyiz. Allah bizlere bu imkanı vermiş ve nasıl hangi amaçla kullanmamız gerektiği konusunda biz insanların takdirine bırakmıştır. Çünkü ebedi hayatta bunun hesabını yine vermekle bizler mükellefiz. Bu bakımdan iyi güzel şeylere vesile olmak beni çok mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da Allah ömür verdiği sürece ilimize insanlarımıza bu yönde hizmet etmeye devam edeceğim." 

Şahin, kendisi tarafından yaptırılan Gedikhasanlı Kutbi Cihan Mehmet Şakir Efendi Külliyesinin portresini Müftü Poçanoğlu'na hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber