Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 09:38 Yorum: 0

İş adamından şehit ailelerine destek

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde faaliyet gösteren bir un fabrikası şehit ailelerine destek verdi.

İş adamından şehit ailelerine destek

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde faaliyet gösteren bir un fabrikası şehit ailelerine destek verdi. Fabrika sahibi Ergün Çabuk, şehit ailelerinin yıllık un ihtiyacını bedelsiz olarak karşılayacaklarını açıkladı.

Bigadiç'de fabrika sahibi Ergün Çabuk , başlattığı kampanya ile şehit ailelerinin yıllık un ihtiyaçlarını karşılayıp ücret talep etmeyeceğini açıkladı. Ergün Çabuk "Ben de ülkeme çalışarak, vergi ödeyerek hizmet ediyorum. Şehit yakınları için elimden geleni her zaman yaptım, bundan sonra da yapacağım. İlerleyen dönemde sadece un değil ücretsiz çay ve şeker imkanı sağlamayı düşünüyoruz. Şimdilik un ile başladık. Bigadiç'de şehit yakını olduğunu beyan eden hemşehrilerim, un fabrikamızdan yıllık un ihtiyaçlarını alabilecek. Şehitlerimizin tümüne Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Onlar bize şehitlerimizin emaneti" diye konuştu.

Ergün Çabuk, kampanyanın ilerleyen dönemde ülke geneline yayılmasını arzu ettiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber