Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

İş adamının evinin bahçesine ses bombası atıldığı iddiası

BATMAN (AA) - AK Parti Batman İl Başkanı Diyattin Uçar, iki gün önce iş adamı Necat Nasıroğlu'nun evinin bahçesine atıldığı iddia edilen ses bombası saldırısını kınadı.Uçar yaptığı...

İş adamının evinin bahçesine ses bombası atıldığı iddiası

BATMAN (AA) - AK Parti Batman İl Başkanı Diyattin Uçar, iki gün önce iş adamı Necat Nasıroğlu'nun evinin bahçesine atıldığı iddia edilen ses bombası saldırısını kınadı.

Uçar yaptığı açıklamada, çözüm süreci ile canlanan bölgenin ekonomisine bazı derin ve karanlık güçlerin yine darbe indirmeye çalıştığını belirtti.

Uçar, Nasıroğlu gibi önemli yatırımcı iş adamlarını ve kanaat önderlerini şiddet ve terörle bölgeden uzaklaştırmak isteyenlerin, Kürt halkının gerçek düşmanları olduğunu kaydetti.

Uçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Halkımız kendisine yıllardır iş ve aş getiren, ilimize çok değerli katkılarda bulunan, yüzlerce üniversite öğrencisine burs veren, yurt içinde ve yurt dışında ülkemiz adına önemli yatırımlar yapan başta  iş adamı Necat Nasıroğlu'na ve çok değerli işadamlarımıza, kanaat önderlerimize yapılan bu hain saldırıları asla affetmeyecektir. İlimizin ve bölgemizin çok değerli kanaat önderi ve işadamı Nasıroğlu'nun evine yapılan ses bombalı saldırıyı nefretle kınıyor ve bu tür menfur olayların bir daha yaşanmaması için tüm kamuoyunu duyarlı olmaya çağırıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber