Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 25 Kasım 2020 - 11:03 Yorum: 0

İş Bankası’nın ‘Entegre Raporu’na 5 platin ödül

İş Bankası'nın 2019 yılı Entegre Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği tarafından düzenlenen 2020 Spotlight ve Inspire ödül programlarında...

İş Bankası’nın ‘Entegre Raporu’na 5 platin ödül

İş Bankası'nın 2019 yılı Entegre Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği tarafından düzenlenen 2020 Spotlight ve Inspire ödül programlarında toplam 5 farklı kategoride "Platin Ödül'e layık görüldü.

Türkiye İş Bankası, 2019 yılı Entegre Raporu ile iletişim alanında dünyanın en prestijli platformlarından biri olarak kabul edilen Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP-League of American Communications Professionals) tarafından düzenlenen 2020 Spotlight ve Inspire ödül programlarının "Uluslararası İletişim" ve "Kurumsal Yayın" alanlarında toplam beş farklı kategoride "Platin Ödül"e layık görüldü.

Verilen bilgiye göre banka, ilk izlenim, rapor anlatım dili, içerik uygunluğu, mesaj netliği, genel görsel tasarım ve üreticilik kriterlerine göre yapılan değerlendirmede 100 üzerinden 99 puan alarak tüm kategorilerde dünya genelinde ilk 100 rapor sıralamasında 11'inci oldu. 2020 Spotlight ve Inspire ödül programlarında, farklı ülkelerden ve çeşitli sektörlerden 300 kuruluşu temsil eden yaklaşık bin 500 başvuru değerlendirmeye alındı.

Banka entegre raporlamayla, bankanın finansal ve finansal olmayan sermaye öğelerini bir arada ele alarak sürdürülebilir ve paylaşılabilir değer üretmeye odaklanan çalışmaları hakkında güncel bilgi sunmayı amaçlıyor. Bu çerçevede 2019 yılı Entegre Raporu'nda, ikinci yüzyılına hazırlanan İş Bankası'nın tüm paydaşları için ürettiği değer, değer üretme sürecinde karşılaştığı risk ve fırsatlar ile bankanın sürdürülebilirlik öncelikleri, kurumsal stratejisi, hedefleri ve uzun vadeli değer üretme yetkinliği çok yönlü bir yaklaşımla ele alınıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber