Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 04 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

İş güvenliği kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

MERSİN (AA) - Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve bir firma ortaklığında açılan iş güvenliği kursunu bitirenlere sertifikalar verildi. Tarsus...

İş güvenliği kursunu tamamlayanlara sertifikaları verildi

MERSİN (AA) - Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve bir firma ortaklığında açılan iş güvenliği kursunu bitirenlere sertifikalar verildi.

 Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, bir fabrikada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, devletin vatandaşların hayatlarını güvence altına alması gerektiğini söyledi.

İş dünyasının beden ve ruh sağlığını koruyacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade eden Göç, şöyle konuştu:

"Özellikle son yıllarda, ülkemiz gelişme aşamasında yol kat aldıkça bu konuda mevzuat açısından da bir eksiğimiz kalmadı. Mevzuat bakımında gelişmiş ülkelerde ne varsa hemen hemen hepsi bizim ülkemizde mevcut. Ama bu konuda eksiğimiz toplumsal bilinci yükseltmektir. Devletimiz bu konuda halk eğitim merkezleri vasıtasıyla firmalarımızla, kuruluşlarımızla çalışarak işçilerin sağlığının korunması adına çalışmalar yapılmaktadır."

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir de Türkiye'nin kalkınmış ülkeler düzeyinde yerini alırken, çalışanların iş güvenliğinin de aynı oranda önemsediğini bildirdi.

Konuşmaların ardından 30 kursiyere sertifikaları verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber