Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 17 Ocak 2017 - 12:08 Yorum: 0

İş-Kur’un yeni hizmet binası odalar

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında...

İş-Kur’un yeni hizmet binası odalar

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile odaların artık İş-Kur hizmeti de vereceğini açıkladı.

Orhan Torun, yaptığı açıklamada, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında 16.01.2017 tarihinde yeni bir protokol imzalandı. Bu protokol ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB ve İş-Kur olarak Türkiye ekonomisinin istihdam dostu büyümesini daha da güçlendirecek yeni bir hamle başlatıyor. Artık oda ve borsalar, 81 il ve 160 ilçede, İş-Kur faaliyetleri hakkında da işverenleri bilgilendirecek ve tanıtacak. Odalar İş-Kur noktası haline gelecek. Odalarda meslek danışmanları görev yapacak. Böylece hizmet işverenin ve işsizin ayağına götürülmüş olacak. Ankara'dan ve merkezden çare arama dönemi kapanacak, çözümler hız kazanacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber