Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

İş makinesiyle demir hırsızlığına adli kontrol

Samsun'da bir inşaattan yaklaşık 2 ton inşaat demirini iş makinesi yardımıyla çaldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları...

İş makinesiyle demir hırsızlığına adli kontrol

Samsun'da bir inşaattan yaklaşık 2 ton inşaat demirini iş makinesi yardımıyla çaldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinin Kazımkarabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaat firmasına ait inşaatta rulo halinde bulunan yaklaşık 2 tonluk demir çalındı. İnşaat sahipleri polise şikayette bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, söz konusu demirlerin kepçe ile çalındığını tespit etti. Yapılan araştırma sonucu hırsızlık olayını iş makinesi operatörü M.T.(22) ile M.A.'nın (34) gerçekleştirdikleri belirlendi. Polis, her iki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 2 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.T. ve M.A., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber