Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:48 Yorum: 0

İş ve Kariyer Fuarı’nın işbirliği protokolü imzalandı

Mersin İş ve Kariyer Fuarı'nın işbirliği protokolü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü...

İş ve Kariyer Fuarı’nın işbirliği protokolü imzalandı

Mersin İş ve Kariyer Fuarı'nın işbirliği protokolü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu tarafından imzalandı.

Mersin Valiliği himayesinde, İŞKUR koordinasyonunda, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin de aralarında bulunduğu 13 kurum ve kuruluşun katkılarıyla, Fuar Düzenleme Kurulu tarafından planlanan ve bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Mersin İş ve Kariyer Fuarı, 19-20 Ekim'de ziyaretçilerini ağırlayacak.

'Aradığın İş Bu Fuarda" sloganıyla yapılacak ve iki gün sürecek olan fuar, Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 2014 yılından itibaren fuara destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, lojistik destek ve fuar organizasyonun tanıtımı hususunda bu yıl da fuara katkı sağlıyor. Bölgenin en büyük organizasyonu olan Mersin İş ve Kariyer Fuarı, 120'den fazla kurum ve kuruluşa ev sahipliği yapacak. Fuar hem iş arayanlara hem de öğrencilere kariyer hedeflerine ulaşmalarında büyük fırsatlar sunacak. Mersin İş ve Kariyer Fuarı'nda, iş arayanlar ve öğrenciler firmaları yakından tanıma imkanı bulurken aynı zamanda 120'den fazla kurum ve kuruluşa iş ve staj başvurusunda bulunabilecek. İş arayanlar ve öğrencileri işverenlerle buluşturmayı amaçlayan Mersin İş ve Kariyer Fuarı ile iş gücü piyasasının dinamiklerini harekete geçirmek, iş ilanlarından kamuoyunu haberdar etmek ve seminer programlarıyla katılımcıların kariyer yolculuklarına katkı sunmayı hedefleniyor. 19-20 Ekim 2016 tarihinde kapılarını açacak olan ve iş arayanlarla işverenleri aracısız olarak buluşturacak Mersin İş ve Kariyer Fuarı iş arayan herkesi bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber