Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ekim 2021 - 16:38 Yorum: 0

İş yerinde kumar oynayan 5 kişiye 6 bin 680 TL ceza kesildi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 714 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirdi.

İş yerinde kumar oynayan 5 kişiye 6 bin 680 TL ceza kesildi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada yapmış olduğu ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 714 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirdi. Denetimde iş yerinde kumar oynayan 5 kişiye 6 bin 680 TL idari para cezası uygulandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 11 ile 17 Ekim 2021 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 714 farklı adreste denetim ve operasyon gerçekleştirildi. Denetimlerde iş yerinde kumar oynayan 6 kişi 6 bin 680 TL idari para cezası uygulanırken, 1 şüpheliye ise "Kumar oynama için yer ve imkan sağlama" suçundan işlem yapıldı.

Öte yandan, gerçekleştirilen denetimlerde bin 2 kişinin GBT'si ve HES kodu kontrol edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber