Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Eylül 2016 - 11:03 Yorum: 0

“İş yerine girer girmez 4-5 el ateş etti”

Bursa'da alacak-verecek meselesi yüzünden işlenen cinayetin duruşması başladı.

“İş yerine girer girmez 4-5 el ateş etti”

Bursa'da alacak-verecek meselesi yüzünden işlenen cinayetin duruşması başladı. Tutuklu sanık, cinayeti kendisinin işlemediğini, yanındaki arkadaşının iş yerine girer girmez maktule 4-5 el ateş ettiğini söyledi.

Olay, 25 Mart Cuma günü merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Sitesi 76. Blok'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boya ticareti işiyle uğraşan Halil Pala (38), kendisini takip eden şahıslarca vurularak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gökhan T.'yi gözaltına aldı. Gökhan T.'nin yanındaki Bayram K. ise halen firarda.

6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya firari olan Bayram K. katılmazken, tutuklu sanık Halil Pala'nın yakınları ve avukatlar hazır bulundu. Mahkemede konuşan Gökhan T, "Ben Bayram'ı yaklaşık 5 yıldır tanırım. Aynı mahallede oturuyoruz. Ben Bayram'ın babasının iş yerinde de çalıştım. Bayram bana Bursa'da işinin olduğunu söyledi. Bana arkadaş olmamı istedi. Ben de onun aracına binerek Bursa'ya geldim. Gece otoparkta sabahladık. Ertesi günü Görükle'ye gittik. Birini sorduktan sonra döndük. Sanayide Halil Pala'nın iş yerini sorduk. İş yerine girer girmez Bayram 4-5 el ateş etti. Ben de onun yanında olduğum için koşarak araca bindik. Terminal civarında aracı bıraktık. Yalova aracına bindik. Daha sonra ben Manisa'ya gideceğimi söyleyip ayrıldım. Ben Bayram'ın öldürmek maksadıyla geldiğini bilmiyordum. Bayram'ın nerede olduğunu bilmiyorum" dedi.

Maktul Halil Pala'nın babası Ramazan Pala (69) ise "Halil benim oğlumdur. Oğlum ile Bayram arasında husumet yoktu. Bu olay para için oldu. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Maktulün annesi Hatice (60) ve kardeşi Mustafa Pala (35), sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi. Mahkeme heyeti ifadelerin alınmasının ardından eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber