Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Ağustos 2016 - 17:28 Yorum: 0

İş yerlerini kundaklarken kendini de yaktı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde daha önce tartıştığı kişilerin iş yerlerini benzin dökerek yakan şahıs, kendini de yaktı.

İş yerlerini kundaklarken kendini de yaktı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde daha önce tartıştığı kişilerin iş yerlerini benzin dökerek yakan şahıs, kendini de yaktı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Küçükkuyu beldesinde daha önce tartıştığı iki gencin iş yerlerine benzin bidonu ile gelen O.E. adlı şahıs, önce Sahil Mahallesi'ndeki bir internet kafeyi elindeki bidondan döktüğü benzin ile tutuşturdu. Şahsın bidonda kalan benzinle Liman içindeki D.Ö.'ye ait kafeyi yakması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. O.E. adlı şahsın çakmağı yaktığı anda birden parlayan alevler nedeniyle ellerinin ve yüzünün yandığı, sosyal medya adresinde yayınladığı fotoğraflardan anlaşıldı. Görüntülerden kimliği belirlenen şahsın beldeden kaçtığı anlaşıldı. Olayla ile ilgili olarak şahsın yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber