Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Ekim 2022 - 14:33 Yorum: 0

İsabeyli’ye 8 bin 790 metrekare yeni yol

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsabeyli Mahallesi'nde 8 bin 790 metrekare yeni yol açtı.

İsabeyli’ye 8 bin 790 metrekare yeni yol

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsabeyli Mahallesi'nde 8 bin 790 metrekare yeni yol açtı.

İlçe genelinde yeni yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi, son olarak İsabeyli'de 8 bin 790 metrekare alanda yeni yol açma faaliyeti gerçekleştirdi.

Nazilli'nin en çok gelişen ve büyüyen noktalarından olan İsabeyli'de yeni yerleşim alanlarının olduğu yolların stabilizesini yapan belediye ekipleri, kenar bordürleri tamamlayıp parke taşı döşemeye hazır hale getirdi.

Modern, güvenli ve uzun yıllar kullanıma uygun yollar yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; "Alt yapısı tamamlanan tüm alanların yenileme işlemlerini yapacağımızın sözünü vermiştik. Elektrik, su, telefon, doğalgaz, kanalizasyon altyapısı tamamlanan yollarımızın yenilemelerini ivedilikle gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarından dolayı ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Nazillimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Çalışmalarından dolayı Başkan Özcan ve ekibine teşekkür eden İsabeyli Mahallesi sakinleri, yolların yapılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber