Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ocak 2021 - 15:08 Yorum: 0

İşçiden Kemal Kılıçdaroğlu’na ’asgari ücret’ teşekkürü

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan bir işçi, Kırşehir Belediyesi'nin asgari ücreti 3 bin 100 TL yapmasından...

İşçiden Kemal Kılıçdaroğlu’na ’asgari ücret’ teşekkürü

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan bir işçi, Kırşehir Belediyesi'nin asgari ücreti 3 bin 100 TL yapmasından dolayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Ahi Evran Külliyesine giderek dua etti. Külliye kapısında belediyenin temizlik işçileri ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, işçilerle sohbet etti. Burada kendisine CHP'li Kırşehir Belediyesi'nin asgari ücreti 3 bin 100 TL yapmasından dolayı teşekkür eden işçilerle konuşan Kılıçdaroğlu, "Sizler üretin bizler elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ahi Evran Külliyesi ziyaretinin ardından esnafları da ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, bir esnafta karşısına çıkan ve 2 üniversite bitirdiği halde işsiz olduğunu söyleyen genç kızı da dinleyerek, 2 üniversite bitiren kişiye istihdam kapılarının açık olması gerektiğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber