Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Temmuz 2019 - 13:53 Yorum: 0

İşçilerden anlamlı ziyaret

Delta Alfa Çorap Fabrikası ve Düzce İşçileri Dayanışma Derneği, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü...

İşçilerden anlamlı ziyaret

Delta Alfa Çorap Fabrikası ve Düzce İşçileri Dayanışma Derneği, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Ankara Gölbaşı'nda şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın kabrini ziyaret etti.

Düzce'de gerçekleştirdiği çeşitli etkinlikler ile adından sıklıkla bahsedilen Düzce İşçileri Dayanışma Derneği ve Dünya'ya ihracat yapan Delta Alfa Çorap Fabrikası çalışanları 15 Temmuz'u unutmadı. Düzce'nin 15 Temmuz şehidi olan Ankara Gölbaşındaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevi başındayken şehit edilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ı Beyköy beldesinde bulunan kabri başında ziyaret etti. Ailesi ile de görüşme sağlayan işçiler ve fabrika çalışanları ailenin her zaman yanında olduklarını kendilerini çocukları olarak görmelerini istediler.

İşçilerden anlamlı ziyaret

İşçilerden anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber