Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

İshak Gazel: Kandan Bahsederek Tükenmişliğini İfade Eden Kılıçdaroğlu’nu Kınıyorum

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelemez"...

İshak Gazel: Kandan Bahsederek Tükenmişliğini İfade Eden Kılıçdaroğlu’nu Kınıyorum

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelemez" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert cevap verdi.

Gazel, yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kan dökülmeden başkanlık gelmez şeklindeki akla ziyan açıklamasıyla milletin iradesine ihanet etmiş, milletin iradesini hiçe saymıştır. Bin yıldır büyük bir kardeşlik hukuku içerisinde bu topraklarda yaşayan bu millet hoşgörünün tevazunun ve barışın sembolü olmuştur. Dünyaya adil bir yönetim nasıl tesis edilir onu göstermiştir. Kandan ve kan dökmekten bahseden bir zihniyet bu topraklara ait olamaz.

Kan dökmeden bahsederek iç savaş çığırtkanlığı yapan Kılıçdaroğlu, artık şirazesinden çıkmıştır. Bu ifadeler ülkede bir ana muhalefet sorun olduğunu göstermektedir. Kandan bahsederek tükenmişliğini ifade eden Kılıçdaroğlu'nu kınıyor ve bu sözlerini Allah'a ve milletin takdirine havale ediyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber