Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ağustos 2016 - 11:38 Yorum: 0

İshakçılar köyünde yol çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İshakçılar köyündeki yol çalışmalarında üst yapıya geçildi.

İshakçılar köyünde yol çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin İshakçılar köyündeki yol çalışmalarında üst yapıya geçildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki yol bölümünde, alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bulunduğu bölgenin önemli bir ulaşım ağında bulunan yolda altyapı uygulamaları tamamlanırken, 6 bin 500 ton asfalt dökümü için ekipler hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Derince ilçesine bağlı Çavuşlu ve İshakçılar köyleri arasındaki 3 bin 700 metrelik yolu modern hale getiriyor. Bölgede altyapı uygulamalarının tamamlanmasının ardından yol yenilenme çalışmaları yapıldı.

Bin 500 metre yağmur suyu hattı çalışmasının gerçekleştirdiği önemli çalışmanın tamamlanmasının ardından kazı yapılan yol bölümlerinin yenilenmesine geçildi. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri bu noktalarda asfalt ve parke yol uygulaması yaptı. Asfalt döküm işlerinin devam ettiği çalışmalar kapsamında 6 bin 500 ton asfalt kullanılacak. Ayrıca 15 bin metre kare tretuar imalatı yapılacak. Öte yandan köy içlerindeki cadde ve sokaklar 30 bin metrekare parke ile döşendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber