Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ekim 2014 - 18:33 Yorum: 0

IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler

SİİRT (AA) - Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, IŞİD bahanesiyle Siirt'te düzenlenen izinsiz gösterilerde itfaiye ekiplerin yangına geç müdahale edildiği iddialarına tepki gösterdi.Bakırhan,...

IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler

SİİRT (AA) - Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, IŞİD bahanesiyle Siirt'te düzenlenen izinsiz gösterilerde itfaiye ekiplerin yangına geç müdahale edildiği iddialarına tepki gösterdi.

Bakırhan, belediyede düzenlediği basın toplantısında, Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentindeki çatışmalardan dolayı Siirt'te yapılan izinsiz gösterilerde itfaiyenin geç müdahale ettiğine ilişkin açıklamaları eleştirdi.

Bunların doğru olmadığını savunan Bakırhan, şöyle dedi:

"Yangın, mal, can kaybının neredeyse tek sebebi ve sorumlusu olarak itfaiye müdürlüğü gösterildi. Bir defa bu doğru değil. Olayların başladığı andan itibaren bizler de  olayları çok yakından takip ettik.  Belediye olarak var olan araç ve personelle imkanlar dahilinde en üst düzeyde bir çaba ile kentte meydana gelen yangınlar söndürülmeye çalışıldı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber