Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Ekim 2014 - 23:13 Yorum: 0

IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler

Siirt'te IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösteriler sırasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Çal defnedildi

IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler

SİİRT (AA) - Siirt'te IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösteriler sırasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mehmet Şakir Çal, toprağa verildi.

Terör örgütü IŞİD'in Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentine saldırıları bahanesiyle Alan Mahallesi'nde 10 Ekim'de düzenlenen izinsiz gösteri sırasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Çal'ın cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Hastane önünde aralarından Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, DBP İl Başkanı Mehmet Ata İnan'ın da bulunduğu bir grup tarafından alınan cenaze, konvoy eşliğinde Zeviye Mezarlığına götürüldü.

Mezarlıkta yapılan dini vecibelerin ardından Çal'ın cenazesi defnedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber