Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

IŞİD üyesinin Denizli'de tedavi gördüğü iddiası

Suriye'deki iş savaşta yaralanan ve IŞİD üyesi olduğu iddia edilen Türk vatandaşı E.Ç'nin PAÜ Hastanesi'nde tedavi gördüğü iddia edildi

IŞİD üyesinin Denizli'de tedavi gördüğü iddiası

DENİZLİ (AA) - Denizli Valiliği, IŞİD üyesi olduğu ileri sürülen bir Türk vatandaşının Denizli'de tedavi gördüğü iddialarına ilişkin, bu kişinin yaralanması ve adli işlemlerin Türkiye'ye giriş yaptığı il valiliğince yürütüldüğünü, ayrıca kendisinin her yurttaş gibi sağlık hizmetinden faydalanma hakkı gereğince tedavisinin devam ettiğini bildirdi. 

Sosyal medyada E.Ç adlı Türk vatandaşının IŞİD üyesi olduğu ve Suriye'deki iç savaş sırasında Kobani bölgesinde yaralandıktan sonra önce Antakya'da tedavi gördüğü, ardından da geldiği Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin de sürdüğü iddia edildi. 

Denizli Valiliğince, iddialar üzerine yapılan yazılı açıklamada, söz konusu kişinin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek yaptığı başvuru üzerine tedaviye başlandığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: 

"Yaralanmasıyla ilgili olarak adli işlemler, ülkemize girişi sırasında sınır vilayetimiz tarafından yapılmış ve halen devam etmektedir. Her vatandaşımız gibi sağlık hizmetlerinden faydalanma hakkı gereğince tedavi işlemleri devam etmektedir." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber