Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mayıs 2019 - 14:18 Yorum: 0

Işık Baykurt’tan hem teşekkür hem de hediye

Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi'nde yer alan Fakir Baykurt Halk Kütüphanesi'ne Farkir Baykurt'un kızı Işık Baykurt, babasının yazdığı kitaplardan...

Işık Baykurt’tan hem teşekkür hem de hediye

Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi'nde yer alan Fakir Baykurt Halk Kütüphanesi'ne Farkir Baykurt'un kızı Işık Baykurt, babasının yazdığı kitaplardan oluşan bir set bağışladı.

Türk Edebiyatının önemli isimlerinden, Köy Enstitüleri Mezunu ve Türkiye Öğretmenler Sendikası kurucularından Fakir Baykurt'un kızı Işık Baykurt, geçtiğimiz günlerde Eskişehir'e gelerek, Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi'nde yer alan Fakir Baykurt Halk Kütüphanesini ziyaret etmişti. Babasının isminin verildiği kütüphanede duygu dolu anlar yaşayan Işık Baykurt ziyareti sırasında babasının yazdığı kitaplardan oluşan bir set bağışlayacağını ifade etmişti.

Kütüphaneye babasının yazdığı kitaplardan oluşan bir set bağışlayan Işık Baykurt, Fakir Baykurt'un adının böyle bir kütüphaneye verilmesinden dolayı ve babasının adını kütüphanede yaşattığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a tekrar teşekkür etti.

Işık Baykurt’tan hem teşekkür hem de hediye

Işık Baykurt’tan hem teşekkür hem de hediye

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber