Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Şubat 2018 - 17:28 Yorum: 0

Işık ihlali kaza getirdi

Nazilli Ordu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Işık ihlali kaza getirdi

Nazilli Ordu Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada iki sürücünün de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edildi.

Kaza Ordu Caddesi 23 Nisan parkı yakınlarınsa meydana geldi. Edinilen bilgiye göre eski devlet hastanesine yönüne doğru seyir halinde olan 34 FBD 70 plakalı araç, Yeni mahalle yönüne ilerleyen 09 E 0336 plakalı araç ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddeti ile yaralanan sürücülerden Servet K. (49) ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası iki araçta maddi hasar medyana gelirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıkları iki araç sürücüsünün de kırmızı ışık ihlali yaptığını ileri sürdü.

Işık ihlali kaza getirdi

Işık ihlali kaza getirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber