Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Şubat 2018 - 15:38 Yorum: 0

Işık Peyzaj, ’2017 Türkiye En İyi Peyzaj Mimarlığı Markası’ ödülüne layık görüldü

Türkiye'nin önde gelen peyzaj mimarlığı markalarından Işık Peyzaj, Global Brands Magazine tarafından emlak kategorisinde "2017 Türkiye En İyi Peyzaj Mimarlığı...

Işık Peyzaj, ’2017 Türkiye En İyi Peyzaj Mimarlığı Markası’ ödülüne layık görüldü

Türkiye'nin önde gelen peyzaj mimarlığı markalarından Işık Peyzaj, Global Brands Magazine tarafından emlak kategorisinde "2017 Türkiye En İyi Peyzaj Mimarlığı Markası" ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin önde gelen peyzaj mimarlığı markalarından Işık Peyzaj, Global Brands Magazine tarafından Emlak kategorisinde "2017 Türkiye En İyi Peyzaj Mimarlığı Markası" ödülüne layık görüldü. Global Brand Awards'ın, dünyanın en çok tanınan marka ödüllerinden biri olduğu, uzmanlık alanlarındaki farklı sektörlerde üstün performans gösteren şirketlere verildiği kaydedildi.

Ödülü alan şirketin, Türkiye'de peyzaj mimarlığı alanındaki yenilik ve teknolojik ilerlemelerde öncülerden olduğu belirtilirken, Peyzaj Mimarları Odası, Plant Magazine ve diğer kuruluşlar tarafından Türkiye'deki peyzaj mimarlığı disiplinine yaptığı katkılardan ötürü pek çok ödüle kayık görüldüğü bildirildi. Ödülün, uluslararası platformda Global Marka olmak isteyen şirket için çok büyük öneme sahip olduğu aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber