Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden hatıra ormanı kampanyası

SİVAS (AA) - Sivas İşitme Engelliler Spor Kulübü, yeşil bir Sivas için hatıra ormanı oluşturacak.İşitme Engelliler ve İşaret Dili Gönüllüleri Hatıra Ormanı Kampanyası kapsamında fidan...

İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden hatıra ormanı kampanyası

SİVAS (AA) - Sivas İşitme Engelliler Spor Kulübü, yeşil bir Sivas için hatıra ormanı oluşturacak.

İşitme Engelliler ve İşaret Dili Gönüllüleri Hatıra Ormanı Kampanyası kapsamında fidan ücreti 5 lira olarak belirlendi.

Kulüp üyesi Faruk Bilge, kulüpte düzenlediği basın toplantısında, daha yeşil bir Sivas için böyle bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Şubat ayında 2 bin fidan aldıklarını belirten Bilge, "Kampanyamız dahilinde bir fidan 5 lira olup, şimdiye kadar bin 200 fidan makbuz karşılığı verildi. Kalan 800 fidan için Sivas halkı ve sivil toplum örgütlerinden destek bekliyoruz. Gelecek destekle kampanyamızı nisan ayında sonlandırmak istiyoruz. Desteğini esirgemeyenlere şimdiden teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Fidan bağışına katkıda bulunmak isteyenlerin 0 542 644 25 59 iletişim numarasıyla irtibat kurmaları gerektiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber