Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 21 Temmuz 2014 - 14:09 Yorum: 0

İşitme engellilerin iftar buluşması

İşitme engellilerin iftar buluşması Ortadoğu İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün geleneksel iftarı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

İşitme engellilerin iftar buluşması

ANKARA - Ankara Ortadoğu İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün geleneksel iftarı Keçiören'deki Estergon Kalesi'nde gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, yeni bir heyecanla sezona hazırlandıklarını söyledi. Başkan Özkaynak, hep beraber daha güçlü olunacağının bilinciyle hareket edeceklerini belirterek "Yeni yönetim olarak işitme engelliler camiasının saygıdeğer dostlarımızla birlikte bu güzel iftar akşamında buluşmaktan çok mutluyuz" dedi.

Türkmeneli Eğitim Kültür ve Stratejik Araştırmalar Derneği (TÜRKMEN-SAD) Genel Başkanı Av. Sadun Köprülü'nün onur konuğu olarak katıldığı ve geniş bir katılımın gerçekleştiği geleneksel iftar programındaki konuşmasında Başkan Hürriyet Cemal Özkaynak özetle şunları söyledi:

"SORUNLARIMIZIN TAKİPÇİSİYİZ"

"Başta Meclis olmak üzere sorunlarımızın  çözümü yolunda çalışmalar yapacağız. bakanlıklarında, kamu kurumlarında ve özel sektörde  işi olan mensuplarımızı en iyi şekilde temsil edilmelerini sağlamak için seferber olacağız. bizleri anlayan tercümanların çalıştırılması için mücadelemizi sürdüreceğiz."

LİGDE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kulüp olarak futbol, basketbol ve voleybol branşlarında mücadele ettiklerini bildiren Ankara Ortadoğui İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Özkaynak, daha sonra şunları söyledi:

"Kulübümüze sağlanacak destek ve sağlayacağımız sponsorlarla sporcularımızı mücadele ettikleri branşlarda başarıdan başarıya koşturmak istiyoruz. Ayrıca camiamızın dertlerinin anlatılması için bir yayın organı çıkaracağız.

Biz hep beraber dostlarımızla güçlüyüz. Dostlarımızın destekleriyle de en güzel hizmetleri yapacağımıza inanıyoruz. katılımlarından dolayı tüm dostlarımıza ve camiamıza teşekkür ediyorum."

Düzenlenen iftar programına Ankara İşitme Engelliler Federasyon Başkanı Veysel Gürsoyçelik, Kırıkkale Sağır ve Dilsizler Derneği Başkanı Bahadır Göçer, Keçiören İşitme Engelliler Derneği Başkanı Adem Akbulut, Altındağ İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ömer Lütfi Tiryaki ile TÜRKMEN-SAD Genel Başkanı Av. Sadun Köprülü, Başkan Yardımcısı Harun Kılıç ve Genel Sekreter Gazeteci Ramazan Durmuş da katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber