Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 15 Ekim 2021 - 12:13 Yorum: 0

İşitme kaybı yaşayan çocuğa başarılı ameliyat

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde işitme kaybı yaşayan çocuğa başarılı ameliyat yapıldı.

İşitme kaybı yaşayan çocuğa başarılı ameliyat

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde işitme kaybı yaşayan çocuğa başarılı ameliyat yapıldı. İşitme kaybı yaşayan çocuğun başarılı ameliyat sonrasında daha net işitmeye başladığı belirtildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, bilateral iç kulak anomalisi olan 2 yaşındaki erkek çocuk hastaya aynı seansta iki taraflı koklear implantasyon uygulandı. İç kulak kireçlenmesi olan ve Sivas'tan Malatya'ya gelip Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran hastaya koklear implantasyon ameliyatı Doç. Dr. Işil Cakmak Karaer tarafından Doç.Dr. Secaatin Gülşen'in desteğiyle başarıyla uygulandı. İşitme kaybı yaşayan çocuğun başarılı ameliyat sonrasında daha net işitmeye başladığı belirtildi. Doğuştan işitme kaybı olan, iç kulak anomalisi olan ya da ateşli hastalık sonrası işitme kaybı yaşayan çocuk hastaların tekrar duymasını sağlayan koklear implantasyon ameliyatının Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldığı kaydedildi.

İşitme kaybı yaşayan çocuğa başarılı ameliyat

İşitme kaybı yaşayan çocuğa başarılı ameliyat

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber