Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Kasım 2016 - 18:23 Yorum: 0

İşkenceden kurtarılan köpek yeni sahibini bekliyor

Tekirdağ'da aracın arkasına bağlanıp, sürüklenerek işkenceye maruz kalan Toraman adlı kangal cinsi köpeğin tedavisi yapıldı.

İşkenceden kurtarılan köpek yeni sahibini bekliyor

Tekirdağ'da aracın arkasına bağlanıp, sürüklenerek işkenceye maruz kalan Toraman adlı kangal cinsi köpeğin tedavisi yapıldı. Toraman şimdi yeni sahibini bekliyor.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Toraman adlı kangal cinsi köpek, bir aracın arkasına bağlanıp, sürüklenerek işkenceye maruz kalmıştı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülere hayvanseverler tepki gösterirken, harekete geçen Emniyet ekipleri ve Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ekipleri, Toraman adlı köpeği kontrol alarak Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağına teslime etti. Tedavisi tamamlanan Toraman yeni sahibini beklerken, köpeğin tedavisini yapan Çorlu Belediyesi veterineri Buse Avcıoğulları, "Olaydan sonra köpeğimiz, Emniyet ekipleri ve Orman ve Su İşleri Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda, bakıldığı yerden alındı. Yaraları mevcut. Alındıktan sonra gerekli muayenesi yapıldı. Köpeğin ön patilerinde, kasık bölgesinde ve çeşitli yerlerinde yaralar oluşmuş. Tedavisi yapıldı ve gerekli bütün bakımlar tamamlandı. Şu anda sahiplendirilmeyi bekliyor. Toraman sahiplendirildikten sonra iyi bir yuvaya kavuşacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber