Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 10:58 Yorum: 0

İskenderun İHH Gençlik Merkezi faaliyetleri

HATAY (AA) - İskenderun İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gençlik Merkezi, yetim, öksüz, kimsesiz ve yardıma muhtaç öğrencilere yönelik farklı alanlarda destek sağlıyor.Merkez Koordinatörü...

İskenderun İHH Gençlik Merkezi faaliyetleri

HATAY (AA) - İskenderun İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gençlik Merkezi, yetim, öksüz, kimsesiz ve yardıma muhtaç öğrencilere yönelik farklı alanlarda destek sağlıyor.

Merkez Koordinatörü Ramazan Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, farklı alanlarda kurslar vererek yardıma muhtaç öğrencilere destek sağladıklarını söyledi.

Yardıma muhtaç öğrencilere yönelik çalışmalarının yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Çakır, şunları kaydetti:

"İskenderun İHH Gençlik Merkezi olarak öğrencilere yabancı dil, bilgisayar, liderlik, girişimcilik, proje hazırlama, kişisel gelişim, resim, müzik ve tiyatro gibi alanlarda dersler veriyoruz. Şu anda aktif olarak 200 öğrencimiz var. Ağırlıklı olarak hafta sonu bu alanlarda dersler veriyoruz. Hafta içi ise ders destekli etütlerimiz oluyor ve öğrencilerimizle çalışıyoruz. Bunun yanında yetim çocukların annelerine de 'anne eğitimi' veriyoruz. 10-25 yaşlarındaki çocuklar ve gençler, merkezimizin çalışmalarına katılabilir ancak önceliğimizi yetim, öksüz, kimsesiz ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere veriyoruz."

Çakır, merkezde 20 gönüllü öğretmenin eğitim verdiğini ve gelecek yıl da farklı projeleri öğrencilere sunacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber