Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Eylül 2021 - 18:48 Yorum: 0

İskenderun’da boya imalathanesinde çıkan yangında faciadan dönüldü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde plastik boya imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların zamanında müdahalesi ile söndürülürken facianın eşiğinden...

İskenderun’da boya imalathanesinde çıkan yangında faciadan dönüldü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde plastik boya imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların zamanında müdahalesi ile söndürülürken facianın eşiğinden dönüldü.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde bir plastik boya imalat atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeni ile gökyüzüne yükselen dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettikleri yangın söndürme çalışmalarına esnaflarda destek verdi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürülerek soğutma çalışmalarına geçilirken poliste olası patlamalara karşı çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı iş yerlerini tahliye etti. Korkulanının olmadığı yangın tamamen söndürülürken aynı iş yerinde daha öncede benzer şekilde yangın çıktığı öğrenildi. Polis ve itfaiye yangının çıkış sebebi ile ilgili araştırma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber