Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Ağustos 2017 - 17:03 Yorum: 0

İskenderun’da sağlık çalışanına darp iddiası

Hatay'ın İskenderun ilçesinde İskenderun Devlet Hastanesi bilgi işlem hasta kabul personeli, istemediği doktora yönlendirildiği gerekçesiyle bir hasta tarafından...

İskenderun’da sağlık çalışanına darp iddiası

Hatay'ın İskenderun ilçesinde İskenderun Devlet Hastanesi bilgi işlem hasta kabul personeli, istemediği doktora yönlendirildiği gerekçesiyle bir hasta tarafından darp edildiğini iddia etti.

Edinilen bilgilere göre, kulak, burun ve boğaz şikayeti nedeniyle kızını İskenderun Devlet Hastanesine getiren S.Ç.'yi, hastanenin bilgi işlem hasta kabul personeli Veysel Bayar (28) polikliniğe çıkardı. İstemediği doktora yönlendirildiği için tepki gösteren S.Ç.'nin kendisiyle tartışmaya başladığını ve kendisine yumruk attığını iddia eden hastane personeli Veysel Bayar, darp raporu aldığını ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne hasta yakını hakkında şikayette bulunduğunu söyledi.

Şikayet üzerine emniyet ekiplerinin S.Ç.'yi arama çalışması başlattığı öğrenildi.

İskenderun’da sağlık çalışanına darp iddiası

İskenderun’da sağlık çalışanına darp iddiası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber